Festivalgudstjeneste – LIVE Flagstad 125

Festivalgudstjeneste – LIVE Flagstad 125

Denne gudstjenesten vil være åpen for publikum, men du må løse billett via TicketCo
Trykk på “Kjøp billett” til venstre på denne siden.

Festivalgudstjeneste

Hvert år samarbeider vi med Hamar Domkirke om en Festivalgudstjeneste. Det blir plass til færre i publikum i år enn vi er vant til. Det blir med andre ord en eksklusiv mulighet for noen få å oppleve denne gudstjenesten med musikalske innslag med Caroline Wettergreen og Trond Våge.

Man må melde seg på ved å løse billett via TicketCo. Dette for at vi skal ha oversikt over hvem som er til stede. (koronaregler).
Dersom man likevel ikke skal benytte billetten, ber vi om at publikum gir beskjed slik at vi ikke ender opp med tomme plasser.

Digital festival

Kirsten Flagstad Festival blir å finne ONLINE i år og blir dermed også en INTERNASJONAL festival. Vi gjør Kirsten Flagstads 125-årsjubileum tilgjengelig for hele operaverdenen! Vi hyller en av verdens mest berømte sopraner som hadde tilnavnet “Voice of the century”. For de som ikke vet det, ble Kirsten Flagstad født på Hamar 12. juli 1895.

Følg oss på vår kanal på YouTube

Ønsker du å gi et bidrag til Kirsten Flagstad Festival 2020?

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Det er også mulig å bruke PayPal paypal.me/flagstadfestival
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere varmt velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til Drive-in-Opera på Hamar flyplass og Festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke. Begge arrangementene er gratis, men du må hente ut billett. I tillegg kan du kjøpe billetter til Kirsten Flagstads sangskatt i Hamar teater torsdag 18. juni og Fest for Flagstad i Hamar kulturhus lørdag 20. juni. Resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Samarbeidspartnere

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOSSparebankstiftelsen HedmarkSparebank 1 ØstlandetInnlandet fylkeskommuneHamar kommuneHamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.