LIVE Flagstad 125 – Opera for kidsa – TangOpera

LIVE Flagstad 125 – Opera for kidsa – TangOpera

NB! Denne forestillingen spilles LIVE på Stortorget fredag 19. juni kl 15.00 for inviterte barnehager.

TangOpera, Kirsten og Kjærsten

Denne forestillinga forteller om Kirsten Flagstads to store forelskelser; kjærligheten til musikken, og kjærligheten til Henry. Opera og breakdance i skjønn forening! Fra Rachmaninov til tango, gjennom dans – fra tango til break, formidles lidenskap, lengsel og viljestyrke.

Medvirkende

Marthe Werring, sopran
Ruben-Arie Slob, dans
Trygve Brøske, piano

Digital festival

Kirsten Flagstad Festival blir å finne ONLINE i år og blir dermed også en INTERNASJONAL festival. Vi gjør Kirsten Flagstads 125-årsjubileum tilgjengelig for hele operaverdenen! Vi hyller en av verdens mest berømte sopraner som hadde tilnavnet “Voice of the century”. For de som ikke vet det, ble Kirsten Flagstad født på Hamar 12. juli 1895.

Følg oss på vår kanal på YouTube

For å se konserten 

Denne konserten foregår på Stortorget på Hamar.

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Foto: Lars Martin Bøe – CC Hamar og Nicholas Caplin

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Samarbeidspartnere

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOSSparebankstiftelsen HedmarkSparebank 1 ØstlandetInnlandet fylkeskommuneHamar kommuneHamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.