AVLYST! Operapub på Brødrene Jacobsen

AVLYST! Operapub på Brødrene Jacobsen

Kirsten Flagstad Festival ønsker å samle folk. Nå, i denne tiden av historien, skal vi IKKE gjøre dette.

For Operapubene i mars og april kan de som har kjøpt billett skrive ut denne og ta den med på en senere operapub. Vi må ha den fysiske billetten i dette tilfellet, da vi trenger den som bilag.

Vi skal ta ansvar for å bidra til at viruset forsvinner. Det er sammen vi kan løse denne utfordringen. Enda så mye vi ønsker å treffes, være sammen og oppleve fantastisk musikk må vi ta felles ansvar for at dette viruset blir kontrollert. Gjennom løpende dialog med våre partnere vurderer vi situasjonen fremover. Vi er alle enige om å avlyse våre arrangementer på ubestemt tid.

Dette er i henhold til både hva lokale myndigheter, nasjonale myndigheter og internasjonale organisasjoner tilrår.

Vi fortsetter arbeidet med å utvikle tilbud og løsninger som kan gjennomføres. Vi vil holde dere oppdatert på hva vi kan tilby, men er positive til både å avlyse fysiske møter samtidig som vi ser på andre muligheter for å være “sammen”.

Kirsten Flagstad opplevde selv en stor krise i 1940. Hun valgte å forlate USA og reiste hjem til Norge for å være sammen med sin familie. Den gang sa vi “lytt til radio”. Nå kan vi snart si “Logg på”.

I mellomtiden kan dere nyte Kirsten Flagstad på Youtube

———————————————————————————————

 

 

Hamars egen Marthe Werring synger på Operapub i kveld sammen med den svenske mezzosopranen Marika Shultze. Sistnevnte er nylig utdannet ved Operahøgskolen i Oslo og har allerede rukket å synge en rekke roller, bl.a. Hans i Hans og Grete hos Operaen i Nordfjord. Vår egen Tore Mortensen er vel kjent for de fleste:)

Operapub er den perfekte måten å bli bedre kjent med opera på. Her får du oppleve opera “up close” og vi vet av erfaring at mange får en åpenbaring for opera-sjangeren etter å ha opplevd arier servert på en folkelig måte i lystig lag.

I vinbaren får du én gang i måneden oppleve de vakreste arier, i samspill med noe godt i glasset og litt lett bespisning. I samarbeid med våre venner i Kirsten Flagstad Festival, kan vi skilte med noen av de beste sangerne i landet og lover den beste kvalitet hele veien.

Følgende artister opptrer på Operapub i mars:
Marthe Werring Holmern, sopran
Marika Schultze, mezzosopran
Tore Mortensen, klaver

Adresse
Kirkegata 3, 2317 HAMAR
Tog R10 mot Lillehammer til Hamar tar ca 1 time og 20 minutter fra Oslo S.

Mer info om kommende arrangementer i vinbaren finner du her:
www.jacobsen-vinbar.no

Bruksanvisning for billettbestilling:
Trykk på den lilla knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «bestill varen».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller mobiltelefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: post@flagstad-festival.no