Galleri EKG

Galleri EKG formidler salg av bildende kunst fra over 60 kunstnere gjennom nye utstillinger hver måned og salg fra galleriets nettbutikk. I tillegg til utstillinger er galleriet aktiv aktør innen reiselivet og har samarbeidet med Festspillene i Elverum siden 2006 og Flagstad-festivalen på Hamar siden 2016.

Galleriet ligger sentralt i Hamar i Strandgata 71, inngang fra Stortorget. Galleriet er åpent i alle dager i festivalperiodene og kveldsåpent i forbindelse med konserter på Stortorget.

I tillegg til ordinær utstillingsvirksomhet og formidling av kunst har galleriet vært både pådriver og aktør innen reiselivet. Vi har vært aktive samarbeidspartnere både for Festspillene i Elverum, Norsk Skogmuseum og Elverum Reiselivslag. Vårt ønske har vært å gi et bidrag til kulturlivet i samarbeid med våre kunstnere og andre samarbeidspartnere på en god måte enten det gjelder årlige festspillutstillinger, temautstillinger som "Skog i kunsten, kunst i skogen", Rally VM utstilling i 2007, Munthejubileum i 2010 eller utarbeiding av jubileumsprofil for De Nordiske Jakt- og Fiskedagene i 2012.

Program

Ingen konserter tilgjengelige

Det er for øyeblikket ikke oppført opp noen konserter, sjekk igjen snart for oppdateringer.