Drive-in-Opera med KORK – Livestreamet Flagstad 125

Drive-in-Opera med KORK – Livestreamet Flagstad 125

Drive-in-Opera

Tradisjonen tro arrangerer Kirsten Flagstad Festival operakonsert for folk, men pga. korona må vi lage Drive-in-Opera i stedet for en tradisjonell konsert på Stortorget. Vi satser på at mange vil komme og høre denne flotte konserten på Flyplassen på Hamar. Lyden streames rett inn i bilradioen din. Kulturminister Abid Raja åpner konserten.

Vi oppfordrer alle til å pimpe bilen sin. Dekorer bilen din slik at den likner en operalosje eller en scene fra en opera! Ta med nydelig mat og lag en helaften du sent vil glemme. Vinneren av bilpimpingen vinner et maleri av festivalkunstner Christopher Raadlunbnd som han maler på direkten under konserten.

Denne konserten vil være åpen for publikum i bil, men du må løse billett via TicketCo
Trykk på “Kjøp billett” til venstre på denne siden.

Frekvens på Hamar FM 97,9

Du kan se streamingen her

Medvirkende
Kulturminister Abid Raja

KORK dirigert av Peter Szilvay
Ingegjerd Bagøien Moe, sopran
Siv Misund, mezzosopran
Thomas Ruud, tenor
Bernt Ola Volungholen, baryton

Per Sundnes, programleder
Frode Larsen, programleder

Billetter

du må hente ut billett via TiccketCo

Digital festival

Kirsten Flagstad Festival blir å finne ONLINE i år og blir dermed også en INTERNASJONAL festival. Vi gjør Kirsten Flagstads 125-årsjubileum tilgjengelig for HELE operaverdenen! Vi hyller en av verdens største sopraner som hadde tilnavnet “Voice of the century”. For de som ikke vet det, ble Kirsten Flagstad født på Hamar 12. juli 1895.

Følg oss på vår kanal på YouTube

Dette er en konsert som er mulig å få til takket være gave fra Sparebankstiftelsen Hedmark og vår hovedsponsor OBOS.

Vi oppfordrer alle til å pimpe bilen sin. Dekorer bilen din slik at den likner en operalosje eller en scene fra en opera! Ta med nydelig mat og lag en helaften du sent vil glemme.

For å se konserten 

Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Det er også mulig å bruke PayPal paypal.me/flagstadfestival
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere varmt velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til Drive-in-Opera på Hamar flyplass og Festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke. Begge arrangementene er gratis, men du må hente ut billett. I tillegg kan du kjøpe billetter til Kirsten Flagstads sangskatt i Hamar teater torsdag 18. juni og Fest for Flagstad i Hamar kulturhus lørdag 20. juni. Resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Samarbeidspartnere
Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOSSparebankstiftelsen HedmarkSparebank 1 ØstlandetInnlandet fylkeskommuneHamar kommuneHamar Arbeiderblad og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.