AVLYST! Flagstad 125 – To divaer og en sopran

AVLYST! Flagstad 125 – To divaer og en sopran

Kirsten Flagstad Festival ønsker å samle folk. Nå, i denne tiden av historien, skal vi IKKE gjøre dette.

Vi skal ta ansvar for å bidra til at viruset forsvinner. Det er sammen vi kan løse denne utfordringen. Enda så mye vi ønsker å treffes, være sammen og oppleve fantastisk musikk må vi ta felles ansvar for at dette viruset blir kontrollert. Gjennom løpende dialog med våre partnere vurderer vi situasjonen fremover. Vi er alle enige om å avlyse våre arrangementer på ubestemt tid.

Dette er i henhold til både hva lokale myndigheter, nasjonale myndigheter og internasjonale organisasjoner tilrår.

Vi fortsetter arbeidet med å utvikle tilbud og løsninger som kan gjennomføres. Vi vil holde dere oppdatert på hva vi kan tilby, men er positive til både å avlyse fysiske møter samtidig som vi ser på andre muligheter for å være “sammen”.

Kirsten Flagstad opplevde selv en stor krise i 1940. Hun valgte å forlate USA og reiste hjem til Norge for å være sammen med sin familie. Den gang sa vi “lytt til radio”. Nå kan vi snart si “Logg på”.

I mellomtiden kan dere nyte Kirsten Flagstad på Youtube

———————————————————————————————

Landets mest unike musikalske duo, operasanger Yngve André Søberg og multikunstner og pianist Reza Aghamir, har fått med seg sopranen Kari Postma til Hamar. Sammen byr de på en spektakulær aften du ikke har sett maken til med operahighlights, spretne låter fra operettens verden og en liten dæsj pop i selveste Flagstad-salen i Hamar kulturhus. De har også fått med seg kammerkoret fra Toneheim Folkehøgskole dirigert av Håvard Forvemo.

Kirsten Flagstad har 125-årsjubileum i 2020. Dette vil Kirsten Flagstad Festival – Klassisk Hedmarken markere gjennom hele året med en konsert hver måned i tillegg til festivalen i juni. Dette er den tredje konserten i denne ekstra konsertserien.