Festivaloperapub på Brødrene Jacobsen – Livestreamet – Flagstad 125

Festivaloperapub på Brødrene Jacobsen – Livestreamet – Flagstad 125

Festivaloperapub

I vinbaren får du én gang i måneden oppleve de vakreste arier, i samspill med noe godt i glasset og litt lett bespisning. På denne operapuben kan du høre noen av de beste sangerne i landet vi lover den beste kvalitet hele veien. Denne kvelden er det stor mulighet for overraskelser!

Noen kjenner nok igjen Camilla fra da hun sang Dido i Dido og Aeneas på Ringsakeroperaen for noen år siden? Hun er utdannet i København og er en av landets beste lyrisk-dramatiske sopraner. Magnus har sunget på operapuben vår tidligere, men synger også på Den Norske Opera & Ballett og på flere av operascenene i landet. Stefan Ibsen Zlatanos akkompagnerer.

Operapub er den perfekte måten å bli bedre kjent med opera på. Her får du oppleve opera “up close” og vi vet av erfaring at mange får en åpenbaring for opera-sjangeren etter å ha opplevd arier servert på en folkelig måte i lystig lag.

Denne Operapuben livestreames fra Brødrene Jacobsen. Kanskje får vi også ha litt publikum i salen. Følg med på vår hjemmeside

Digital festival

Kirsten Flagstad Festival blir å finne ONLINE i år og blir dermed også en INTERNASJONAL festival. Vi gjør Kirsten Flagstads 125-årsjubileum tilgjengelig for hele operaverdenen! Vi hyller en av verdens mest berømte sopraner som hadde tilnavnet “Voice of the century”. For de som ikke vet det, ble Kirsten Flagstad født på Hamar 12. juli 1895.

Følg oss på vår kanal på YouTube

For å se konserten 

Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Det er også mulig å bruke PayPal paypal.me/flagstadfestival
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Medvirkende
Camilla Vist, sopran
Magnus Dorholt Kjeldal, baryton
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere varmt velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til Drive-in-Opera på Hamar flyplass og Festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke. Begge arrangementene er gratis, men du må hente ut billett. I tillegg kan du kjøpe billetter til Kirsten Flagstads sangskatt i Hamar teater torsdag 18. juni og Fest for Flagstad i Hamar kulturhus lørdag 20. juni. Resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Samarbeidspartnere

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOSSparebankstiftelsen HedmarkSparebank 1 ØstlandetInnlandet fylkeskommuneHamar kommuneHamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.