Brødrene Jacobsen

Vinbaren «Brødrene Jacobsen» ligger i Kirkebakken 3 på Hamar og åpnet dørene 25. november 2014. Stedet har et svært godt utvalg av vin, øl og brennevin og kan til enhver tid tilby minimum 50 typer vin på glass – så her er det bare å prøve seg frem...

Hva gjelder mat, består menyen av enkle småretter og på stedet finnes egen Berkel-maskin for skjæring av løvtynne spekeskinkeskiver i fall du skulle få lyst på en velsmakende ost- og skinkeanretning. Det vil dessuten være mulig å få bestilt andre retter fra vårt restaurantkjøkken i tilstøtende lokale.

Operapub er den perfekte måten å bli bedre kjent med opera på. Her får du oppleve opera "up close" og vi vet av erfaring at mange får en åpenbaring for opera-sjangeren etter å ha opplevd arier servert på en folkelig måte i lystig lag.

I vinbaren får du én gang i måneden oppleve de vakreste arier, i samspill med noe godt i glasset og litt lett bespisning. I samarbeid med våre naboer ved Kirsten Flagstad-festivalen, kan vi skilte med de dyktigste musikerne innlandet har å by på. Det blir nye musikere fra måned til måned.

Program

Ingen konserter tilgjengelige

Det er for øyeblikket ikke oppført opp noen konserter, sjekk igjen snart for oppdateringer.