Programmet er klart!

Pianist Matti Hirvonen kommer til Hamar i juni/Foto: Martin Hellström

Vi er «telbarsat» og inviterer nok en gang til fantastiske klassiske musikkopplevelser med stemmen i fokus. I årets program vil dere kjenne igjen mange programposter fra fjorårets festival, blant annet «Mestermøte i Mjøskæinta» - Operagallakonsert i Hamardomen, «Oppe i otta» - Morgenkonsert med store stemmer, og selvsagt «Itte no´knussel» - En god gammel resitalkonsert.

I tillegg blir det opareforestilling for barn, konserter i galleriene, festivalgudstjenste og mye mer!

«Mestermøte i Mjøskæinta» er selvsagt tilbake./Foto: Anders Lillebo

Stjernespekket program
Også i år har vi invitert et knippe særdeles dyktige sangere og musikere til Hamar. Blant annet får vi høre den unge fremadstormende sopranen Hedvig Haugerud og tenor Magnus Staveland, fast solist ved Den Norske opera og ballett. Vi ser spesielt frem til å høre de i samspill med smått legendariske Matti Hirvonen ved flyglet under årets resitalkonsert. Under gallakonserten setter Orkester Innlandet an tonen, under ledelse av Hamars egne Ingunn Korsgår Hagen.

Som avslutning på festivalen presenterer vi en portrettkonsert med Hamarkomponisten Anders Røshol. Han har gjennom sitt arbeid etablert seg som en viktig stemme i sin generasjon, og vi ser frem til å høre hans komposisjoner fremført av blant annet det anerkjente vokalensemblet Nordic Voices.

Komponist Anders Røshol fra Hamar.

Dette er bare noe av det du kan oppleve under Kirsten Flagstad festival i år, ta gjerne en titt på programmet vårt her. Vi anbefaler å være raskt ute med å kjøpe billetter, da flere av konsertstedene har begrenset med plasser.

Velkommen tilbake til Hamar i juni!

Anders Lillebo

Kommunikasjonsansvarlig, Kirsten Flagstad festival

Neste
Neste

Velkommen til Kirsten Flagstad festival i 2024!