Velkommen til Kirsten Flagstad festival i 2024! 

Etter årets suksess gleder vi oss til å nok en gang skape festivalmagi på Hamar 13. – 16. juni 2024. Programmet slippes i sin helhet i mars, men her er noen høydepunkter!

Mestermøte i Mjøskæinta

Tradisjonen tro blir det «Mestermøte i Mjøskæinta» i Hamardomen fredag den 14. juni. Her kan dere glede dere til en festaften med orkester og fantastiske solister!

Gullstruper på Gullkorn

Etter den positive reponsen på årets nyvinning, inviterer vi nok en gang til en kveld med store stemmer i avslappede omgivelser i bakgården på Gullkorn ølbar. Nyt solnedgangen sammen utdrag fra fantastiske operaer og noe kaldt i glasset!

Resitalkonsert

Et av festivalens høydepunkt blir resitalkonserten, hvor vi får en unik mulighet til å komme tett på utvalgte operasangere av internasjonalt kaliber. Opplev klassisk vokalmusikk av ypperste klasse i en intim setting! 

Gallerivandring

Også i år blir det gallerivandring med musikalske innslag. Dette var et populært innslag i år og vi vil gjerne fortsette å utvikle konseptet sammen de fantastiske kunstgalleriene på Hamar neste år.  

Det blir en fantastisk sangfest på Hamar 2024, og vi gleder oss til å presentere hele programmet for dere om et par måneder!

Hilsen oss i Kirsten Flagstad festival

Anders Lillebo

Kommunikasjonsansvarlig, Kirsten Flagstad festival

Forrige
Forrige

Programmet er klart!

Neste
Neste

Takk for en fantastisk kveld!