Takk for en fantastisk kveld!

Foto: Anders Lillebo
Kirsten Flagstad festival

Takk til alle dere som fant veien til Hamar domkirke på søndag for å oppleve Johannes Brahms’ «Ein deutsches Requiem» sammen med oss! Kirken var nær fullsatt når Hamar domkor i samarbeid med kammerensemble fra Norges musikkhøgskole og solistene Bernt Ola Volungholen (baryton) og Magdalena Risberg (sopran) fremførte en intim versjon av dette berømte verket. Vi gratulerer alle medvirkende med en flott gjennomførelse, det betyr mye for oss å kunne presentere denne helt spesielle musikken som en del av vårt program.

Vi vil rette en spesiell takk til Hamar domkor og dirigent Trond Våge for nok et godt samarbeid, det er utrolig flott å ha et kirkekor av dette kaliberet i byen vår.

Bassist Kasper Bruun Klemmensen.

SISTE ARRANGEMENT FOR I ÅR

Minnekonserten er det siste konsertarrangementer fra oss i år, men planleggingen av det kommende året er i full gang og vi gleder oss til å slippe deler av neste års festivalprogram allerede om en måneds tid. Vi opplever at interessen for våre arrangementer, og klassisk musikk generelt, er god på Hamar og det både gleder oss og inspirerer til videre arbeid.

Følg med oss videre!

Anders Lillebo

Kommunikasjonsansvarlig, Kirsten Flagstad festival

Forrige
Forrige

Velkommen til Kirsten Flagstad festival i 2024! 

Neste
Neste

—Når du er kirkemusiker er et verk som Brahms rekviem selve «indrefiléten» i repertoaret